Bedrijfsoptimalisatie, Coaching & Advies op maat

Het kan gebeuren dat je als eigenaar of manager even geen grip hebt op je onderneming. Je bent de weg even kwijt. Je omzet loopt terug, je kunt je personeel niet vasthouden of je team functioneert niet zoals jij dat wil. Nogmaals: kan gebeuren. Je vraagt jezelf af waar het is mis gegaan en waar je die grip hebt verloren en nog belangrijker: Hoe ga ik dat positief omdraaien?

Wij begeleiden fitnessondernemers, personal trainers en clubmanagers met bedrijfsoptimalisatie en coachen hun teams door middel van onze live sales trainingen op locatie en online e-learning video's zodat het bedrijf groeit naar meer nieuwe leden, meer rendement, winst en een fijne werk omgeving.

Maak vrijblijvend een afspraak voor jouw club of praktijk

Vaak ligt de oplossing voor handen om je organisatie verder te ontwikkelen. Het is dan zeer waardevol dat er iemand over je schouder meekijkt en in je organisatie duikt om te kijken waar kansen, oplossingen en mogelijkheden liggen.

Ik creëer veranderingen mét impact die op de lange en korte termijn meer winst opleveren. Op meerdere vlakken. Het enige wat je daarvoor moet doen is open staan voor verandering, misschien ook wel bij je zelf;) Noem het interim-management, consultancy of business coaching: ik heb de oplossing.

De eerste stap naar die positieve verandering is een telefonische kennismaking. Dus laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op. 

Klik hier voor een gratis advies op maat groeigesprek

Joris Kooter

Geert de Graef

Geert de Graef

Bedrijfsoptimalisatie videoserie 

Coaching op maat

Het is essentieel dat jij je als ondernemer samen met je team weet te onderscheiden van je conculega’s. Daar komen strategische keuzes en vaak verandering bij kijken. Dat kun je alleen doen of de hulp van een professional inschakelen.
Wij bieden masterclass coaching live op locatie die op maat afgestemd wordt op jouw bedrijf, team en situatie. Daarnaast kun jij ook online aan de slag om je bedrijf te optimaliseren met onze videoserie "Succesvol ondernemen in de fitnessbranche" bekijk de videoserie door op de link te klikken.

Team sales trainingen

Mijn filosofie is dat medewerkers een organisatie in de fitnessbranche kunnen maken of breken. Goed personeel vinden én vasthouden is moeilijk. Leiderschap is belangrijk en gaat nog veel belangrijker worden voor een fitnessondernemer. Het uitdragen van een heldere missie en visie is essentieel voor het vertalen van je dienstverlening naar je klanten.

Ik kan je team ondersteunen in sales met lange termijn resultaat (geen overpromise-underdeliver), klantgerichtheid (gericht op minder uitstroom), dienstverlening en teambuilding. Met als doel, de beste fitnessonderneming in jouw omgevingsgebied zijn.

Waarom maatwerk

De fitnessbranche is volop in beweging en dat zal de komende jaren nog steeds zo zijn. Je moet je onderscheiden! Ik zie veel bedrijven in de branche waar de basis niet goed is. Voor mij is de basis een krachtig team. Een team waar standaarden hoog liggen. Waar gastvrijheid en resultaat hand in hand gaan. Gewoon praktisch, logisch en nakomen wat je beloofd aan je klanten.

Het is essentieel dat jij je als ondernemer samen met je team weet te onderscheiden van je conculega’s. Daar komen strategische keuzes en vaak verandering bij kijken. Dat kun je alleen doen of de hulp van een professional inschakelen.

Wil jij weten hoe jij jouw toekomst in de fitnessbranche succesvol tegemoet gaat?  en wil jij liever een passende aanpak speciaal afgestemd op jouw bedrijf en jouw klanten? Vraag dan het groei gesprek aan. Dan neem ik contact met je op. Geloof me: hoe langer je wacht hoe moeilijker het is om een positieve verandering te creëren.

Maak vrijblijvend een afspraak voor jouw club of praktijk