Creating Wellness Professionals

UniqueGyms Team 

Het team van UniqueGyms bestaat uit 2 eigenaren Joris Kooter en Geert de Graef. Joris Kooter is vanaf zijn 17e al actief in de fitnessbranche en heeft inmiddels alweer meer dan 20 jaar ervaring in deze branche. Joris is actief geweest als groepsles en fitnessinstructeur, als manager en als ondernemer heeft hij een keten van 6 fitnessclubs opgericht waarin hij alle ups & downs heeft meegemaakt om succesvol te kunnen groeien.  Geert de Graef is al ruim 15 jaar ondernemers en heeft verschillende bedrijven opgericht en succesvol verkocht. Zijn specialisme is vooral strategie, branding, marketing en sales.

Bedrijfsoptimalisatie en team sales trainingen 

Wij begeleiden Fysiotherapiepraktijken, fitnessondernemers, personal trainers en clubmanagers met bedrijfsoptimalisatie en sales. Daarnaast coachen wij teams door middel van onze live teamtrainingen op locatie en online e-learning video's zodat jouw praktijk groeit naar meer nieuwe leden, meer rendement, winst en een fijne werk omgeving

Samen zorgen voor meer nieuwe klanten

Wij werken graag samen met jouw marketingbureau. Jouw marketingbureau zorgt voor leads en wij helpen jou om deze leads succesvol om te zetten naar nieuwe leden voor de club.

Unieke succesformule 

Het afgelopen jaar hebben wij direct of indirect meer dan 140 clubs en fysiotherapiepraktijken mogen ondersteunen in hun groei. Op basis van de ervaringen van de afgelopen 20 jaar en wetenschappelijke onderbouwingen hebben wij een unieke succesformule ontwikkeld en al meerdere malen met succes heb geïmplementeerd is bij verschillende fitnessondernemers. Deze succesformule is eenvoudig toe te passen op ELK type club en zorgt gegarandeerd voor een flinke groei in leden aantal en winst.- Joris Kooter & Geert de Graef

Joris Kooter

Geert de Graef

Geert de Graef

Coaching op maat - Bedrijfsoptimalisatie & Sales

Coaching op maat

Het is essentieel dat jij je als ondernemer samen met je team weet te onderscheiden van je conculega’s. Daar komen strategische keuzes en vaak verandering bij kijken. Dat kun je alleen doen of de hulp van een professional inschakelen.
Wij bieden masterclass coaching live op locatie die op maat afgestemd wordt op jouw bedrijf, team en situatie. Door onze live coachingstrainingen kunnen jij en je team snel succesvol groeien naar meer nieuwe leden. Vraag een gratis groei gesprek aan voor jouw bedrijf.

Meer inzicht in jouw sales-stappen met MyLeads CRM

MyLeads geeft een duidelijk overzicht hoeveel nieuwe klanten behaald zijn uit de (online) leads.
De rapportage in MyLeads geeft een duidelijk overzicht welke marketing campagnes succesvol zijn.
Op deze manier bespaar je marketing budget omdat je precies weet welke campagne succesvol is.